{1 - 24} GriGri
{25 - 49} VerdeVerde
{50 - 499} AlbastruAlbastru
{500 - 4999} PortocaliuPortocaliu
{5000 - 24999} RosuRosu
{25000+} NegruNegru

Te rog confirma ca doresti sa raportezi asta pentru a fi verificat de un administrator.


Parcul Marghiloman

Buna ziua. Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari, daca doriti, bineinteles:
1. De ce nu curge apa prin teava care alimenteaza lacul Marghiloman. Domnul prefect spune ca s-a reparat problema de pe Iazul Morii (foto atasata).
2. Ce s-a construit Langa lac si ce urmeaza sa curga pe conductele respective? Pe pancarta care trebuie sa informeze despre viitoarea constructie nu scrie nimic (foto atasata).
3. De ce s-au demarat lucrari pe Iazul Morilor fix acum cand fauna iese din hiberbare si are cea mai mare nevoie de apa si oxigen?
Vreau sa va spun ca Lacul Marghiloman, anul trecut, in aceiasi perioada, era plin de fauna salbatica. Multe specii de acolo sunt protejate prin lege. Multe au murit ( emmys orbicularis). Trag speranta ca nu vor incepe lucrari in lac fix acum cand este perioada de cuibarit. Voi urmari cu atentie acest aspect si deja inaintez institutiilor de mediu o petitie referitoare la perioada de cuibarit si prohibitie piscicola.
Stiu ca sunt ca un ghimpe un calcai dar va rog frumos, aveti putin respect si pentru natura. Fara viata salbatica nu am exista nici noi. Luati exemple de la tarile mai dezvoltate din vest. Acolo exista un respect enorm pentru speciile salbatice.
Va multumesc. Cu respect, Marius Papa.



Confirma ca nu vrei alerte prin email pentru sesizarea ta.


1 Raspuns

Tocmai din respect pentru mediul înconjurător și natură am făcut demersurile necesare pentru preluarea canalului Iazul Morilor. Acesta alimentează cu apă lacurile din Tineretului și Marghiloman. Am reluat furnizarea apei pentru umplerea lacurilor, dar din cauza secetei, solicitările venite din partea legumicultorilor acoperă întreg debitul de apă, iar alimentarea lacurilor se face noaptea. Lucrările se referă la înființarea unui sistem de irigații în întreg parcul pentru spațiile verzi.
Vă mulțumesc!

Confirma ca doresti sa alegi acest raspuns ca fiind "Cel mai bun raspuns" la sesizarea ta.


Doar Primarul poate raspunde acestei sesizari.

Membru existent, Autentificare
Nu esti membru inca? Inregistrare